Concurs

Regulamentul concursului – "Cercei de vară"

Organizatorul

Organizatorul Concursului este compania  SC Roura Online Market SRL, cod fiscal 39383777, cu sediul în mun. Buzau, strada Unirii, Bl.C1, ap.40  (în continuare - „Organizator”).

Locul şi durata desfăşurării concursului

Concursul se va desfăşura în perioada 20 mai - 31 mai pe pagina de Facebook a companiei Roura Bijuterii, https://www.facebook.com/rourabijuterii

Perioada de înregistrare în concurs: 20 mai – 31 mai 2019 (ora 23:59)

Organizatorul își rezervă dreptul de a prelungi perioada Concursului pe parcursul derulării acestuia, dar nu înainte de a anunța acest lucru în mod public, pe pagina Facebook ”Roura”:

Drepturile şi condiţiile de participare

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naţionalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care respectă condiţiile acestui regulament. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situaţia în care o persoană furnizează date sau informaţii false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale.

Termen revendicare premiu

Premiul este la dispozitia castigatorului timp de 7 zile. Dupa aceasta data se va extrage un alt castigator.

Premiu

Premiul este o pereche de cercei de argint cu piatra semipretioasa la alegere, onix verde Adaza sau granat Ama.

Condițiile de participare la concurs:

  1. Like pentru pagina @rourabijuterii
  2. Distribuie postarea
  3. Alege perechea favorită şi scrie un comentariu cu numele tău urmat de: "Roura onix verde", sau "Roura granat"

Alegerea câștigătorilor

Câștigătorul va fi selectat aleatoriu prin intermediul platformei Random.org pe 1 iunie

Modificare, suspendare și anulare

Organizatorul își rezervă dreptul de a introduce modificări și/sau completări rezonabile în prezentul Regulament, care vor fi parte integrantă a acestuia. Asemenea modificări și/sau completări vor intra în vigoare la data postării lor pe pagina de Facebook Roura Bijuterii.În situaţii critice, Organizatorul poate suspenda și/sau anula Concursul, publicând o înştiinţare pe pagina Facebook a companiei Roura sau pe site-ul www.roura.ro

 

Urări

Mult succes!